Menu

U15 (Årgang 2009/2010)

Lund IF U15 er for børn født i årgang 2009/2010. Her er fokus på at præsentere alle for basketball på en sjov, inkluderende og lærerig måde. Med afsæt i forskellige småspil og boldbasisspil, hvor basketbolden er det primære redskab, spiller vi basketball og laver andre aktiviteter og lege, som skal skabe glæde ved boldspil i samspil med andre, og give eleverne endnu mere lyst til at spille basketball. Inklusion, mestring og sammenspil er nøgleord for os.

I Lund er vi også inspireret af den italienske model for minibasket, der er udviklet over mere end 40 år. Modellen tager udgangspunkt i børnenes alder og har overordnet fire fokuspunkter:

  • det motoriske
  • det sociale
  • det tekniske
  • det bevidsthedsmæssige (kognitive). 

De overordnede mål med træningen og arbejdet med spillerne er, at de skal lære at være selvstændige, ansvarlige, udvikle evner til at samarbejde og opnå stor kropsbevidsthed.

Det kræver ikke andet end et par indendørs sko og noget gå-på-mod at starte til basket. Vi glæder os til at se dig i hallen!

Basketball i Lund IF mangler trænere og hjælpere. Så kontakt endelig Anton Elsner på enten tlf.: 30275528 eller anton@bornebasketfonden.dk, vis du gerne vil hjælpe med at få endnu flere til at spille basket.

Luk