Menu

Basketball For Alle

Basketball For Alle er Lund I.F. Basketballs strategi. Den handler om at få endnu flere børn og unge til at spille basketball, men også om rummelighed, at skabe gode oplevelser og skabe trivsel uden for banen – og tage ansvar for at Lund I.F. udvikler hele mennesker. Strategien står på tre spor:

 

1) Basketball For Alle: Vi vil være flere til at spille basketball i Lund. Vi skal rekruttere nye børn og unge. Vi skal fastholde de mange børn og unge der spiller. Med ”Basketball for alle” er det også vigtigt at sige, at vi ER en sportsgren hvor alle er mere end velkommen – uanset køn, alder, niveau.

 

2) Leg, læring og Landshold: Det er langt fra alle spillere som har lyst eller evnerne til at blive elite- og landsholdsspiller – og det gør slet ikke noget. Det vigtigste er, at når man spiller basketball i Lund I.F., så er man en del af et lærende, sjovt og udviklende miljø. Det gælder både som barn, ung og voksen – ny som øvet. Vi ønsker at vores medlemmer mærker, at de er en del af et miljø som er bæredygtigt, og hvor der tages hånd om det hele menneske og man ikke kun har fokus på det der foregår inde på banen.

Når vi snakker om leg og læring, så er det vigtigt at vores medlemmer oplever at komme til træning med kompetente voksne, hjælpetrænere og rollemodeller, som arbejder for at skabe gode oplevelser for medlemmerne, skabe personlig udvikling og sikre at de er en del af et velfungerende fællesskab.

 

3) Det Gode Udviklingsmiljø: Med det gode udviklingsmiljø, vil vi gerne forbedre de rammer og vilkår som Lund I.F. agerer indenfor. Det handler om at styrke det organisatoriske setup, sikre nok frivillige, men også at være med til at de fysiske faciliteter og rammer som Lund I.F. har bliver endnu bedre for alle dem som gerne vil spille basketball.

 

Lund. I.F. Basketballs strategi bliver suppleret af afdelingens værdier, vision og målsætning, samt konkrete strategiske tiltag for kunne leve op til de tre spor i Basketball For Alle.

Luk